Kajian Portal Rasmi Kementerian Pertahanan

Kaji selidik ini dijalankan adalah bagi mengumpul maklumat dan mengenal pasti tahap kepuasan hati pengunjung dan pengguna terhadap perkhidmatan portal yang ditawarkan oleh Kementerian Pertahanan. Kaji selidik ini juga adalah sebagai usaha berterusan untuk menyediakan perkhidmatan dan pembangunan portal terbaik kepada pengunjung dan pengguna serta mendapatkan pandangan rasmi untuk membolehkan Portal Kementerian Pertahanan ini berinfo, mesra untuk semua pengguna sekaligus mencapai sasaran 5 bintang mengikut "Provider-Based Evaluation" (ProBE).

Sebarang maklumat yang dikemukakan adalah sulit dan hanya untuk kegunaan Kementerian Pertahanan. Kementerian Pertahanan mengucapkan terima kasih di atas segala maklumat dan kerjasama yang diberikan.

Batal
This question is required.

Please wait..

Years,Months,Weeks,Days,Hours,Minutes,Seconds
Year,Month,Week,Day,Hour,Minute,Second
Poor, Average, Good, Very Good, Excellent
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Hak Cipta @ 2017 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar internet Mozilla Firefox, Chrome dan Internet Explorer 11 ke atas

×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input

×
Kaji Selidik Portal MinDef

 

 

 

 

 

 

 

Klik untuk selanjutnya