Berita Terkini

Majlis Perasmian Program Turun Padang Psikologi Tahun 2017

KUALA LUMPUR, 13 November 2017

Majlis Perasmian Program Turun Padang Psikologi Tahun 2017 oleh Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan, YBhg Dato' Sri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi yang bertemakan " Modal Insan Sejahtera Pemacu Kecemerlangan Negara " bertempat di Ruang Foyer Auditorium Wisma Pertahanan. Seramai 31 orang peserta yang akan menyertai program kali ini.

Dengan bertemakan slogan Program Turun Padang Psikologi iaitu "Modal Insan Sejahtera Pemacu Kecemerlangan Negara" amat bertepatan dengan hasras MinDef bagi memberikan perkhidmatan secara holistik dan telus tanpa meminggirkan mana-mana pihak.

Program Turun Padang Psikologi MinDef 2017 kali ini akan melibatkan bahagian utara Semenanjung Malaysia bermula di Markas 2 Briged Ipoh dan berakhir di Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) Butterworth Pulau Pinang.

Turut hadir TKSU (Pengurusan), Ybhg Dato' Mohd Zainy bin Mohamed Zain serta pegawai-pegawai kanan MinDef.

CetakEmel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my
 
Kemaskini Terakhir pada : 23/02/2018
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input