Berita Terkini

Majlis Penyampaian Sumbangan Hari Raya Aidilfitri Tahun 2017 kepada Angkatan Tentera Malaysia

Kuala Lumpur - 16 Jun 2017  

Menteri Pertahanan Malaysia, YB Dato' Seri Hishammuddin Tun Hussein menerima sumbangan bungkusan Hari Raya daripada Yang DiPertua Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-Isteri ( BAKTI ), YABhg Datin Paduka Seri Rosmah Mansor dalam Majlis Penyampaian Sumbangan Hari Raya Aidilfitri Tahun 2017 kepada Angkatan Tentera Malaysia (ATM) di Auditorium Kementerian Pertahanan.

Penyerahan sumbangan wang zakat kepada Tabung Zakat ATM turut diadakan. Wang zakat tersebut akan disalurkan kepada asnaf-asnaf yang terdapat dalam ATM bagi program dakwah, program saudara baru, program peningkatan syiar Islam, bantuan prasarana masjid dan program kesihatan kepada yang memerlukan.

Turut hadir ke majlis ini Panglima Angkatan Tentera, YM Jeneral Tan Sri Raja Mohamed Affandi Bin Raja Mohamed Noor, Yang Berbahagia Dato' Sri Abdul Rahim Bin Mohamad Radzi, Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan. Ahli-ahli BAKTI, ahli-ahli BAKAT ATM serta para Penyumbang Barangan Hari Raya Aidilfitri serta pegawai kanan tentera dan awam.

Cetak Emel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my

Hak Cipta @ 2018 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 11 ke atas, Mozilla Firefox dan Chrome

Kemaskini Terakhir : Isnin, 14 Mei 2018.
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input