Berita Terkini

Lawatan kerja Timbalan Menteri Pertahanan ke STRIDE

KAJANG - 18 Mei 2017

Lawatan kerja,Timb Menteri Pertahanan, YB Dato’ Sri Mohd Johari Bin Baharum sempena Pengkomersialan Produk STRIDE dan Majlis menandatangani Nota Kerjasama bersama MOSTI Dan Kontrak Pengujian bersama DEFTECH serta Perjanjian Pengkomersialan bersama rakan-rakan strategik dari industri pertahanan.

Lawatan ini turut disertai oleh KSU Kementerian Pertahanan, YBhg Datuk Seri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi; Ketua Pengarah STRIDE, Dr. Asri bin Abd Ghani; Panglima Tentera Udara, YBhg Jeneral Dato' Sri Haji Affendi bin Buang TUDM; Panglima Tentera Laut, YBhg Laksamana Tan Sri Ahmad Kamarulzaman bin Hj Ahmad Badaruddin dan pegawai-pegawai pengurusan tertinggi Kementerian Pertahanan.

Cetak Emel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my
 
Kemaskini Terakhir pada : 26/04/2018
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input