PROGRAM JELAJAH #PERKASAPERWIRA DAN RAMAH MESRA MENTERI PERTAHANAN DI PANGKALAN TLDM KOTA KINABALU

Kota Kinabalu, 12 Mac 2018- Program Jelajah Perkasa Perwira dan Ramah Mesra bersama Menteri Pertahanan, YB Dato' Seri Hishammuddin Tun Hussein diadakan di Pangkalan TLDM Kota Kinabalu, Sabah hari ini.

"Kita ada impian, kita ada perancangan dan kita ada halatuju, semua ini demi untuk memastikan agenda warga ATM akan terus diperjuangkan." - Menteri Pertahanan Malaysia

Dato' Seri Hishammuddin turut menyampaikan Anugerah Kecemerlangan Pelajar kepada anak-anak warga Pangkalan TLDMSepanggar dan replika kunci kepada penerima Rumah Keluarga TLDM (RKTLDM) Puncak Menggatal Kota Kinabalu.

Turut hadir Menteri di Jabatan Perdana Menteri, YB Datuk Seri Panglima Abdul Rahman Dahlan; Panglima Angkatan Tentera, YM Jen Tan Sri Raja Mohamed Affandi Raja Mohamed Noor; Panglima Armada Timur, Laksamana Madya Dato' Syed Zahiruddin Putra Syed Osman, para veteran serta Pegawai-pegawai Kanan Kementerian dan ATM.

 

 

Cetak Emel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 1757
portal[at]mod[dot]gov[dot]my

Hak Cipta @ 2018 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 11 ke atas, Mozilla Firefox dan Chrome

Kemaskini Terakhir : Rabu, 12 Disember 2018.

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input