"EXCHANGE LETTER OF INTENTION" ANTARA KEMENTERIAN PERTAHANAN DAN KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI

KLUANG,11 Feb 2018 - "Exchange Letter Of Intention" antara Kementerian Pertahanan dan Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani yang diwakili oleh Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan, YBhg. Dato' Sri Abdul Rahim Mohamad Radzi dan Ketua Setiausaha Kementerian Pertanian Dan industri Asas Tani, YBhg. Datuk Seri Dr. Ismail Haji Bakar sambil disaksikan oleh Menteri Pertahanan YB Dato' Seri Hishamuddin Tun Hussein sempena Majlis Pelancaran Program Fiesta NBOS Mesra Rakyat di padang awam Paloh, Kluang, Johor.

 

 

 

CetakEmel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my
 
Kemaskini Terakhir pada : 23/02/2018
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input